consultatie juridica de specialitate

Echipa Topocad Survey ofera consultanta juridica de specialitate in rezolvarea situatiilor in care va aflati, cum ar fi solutionarea tuturor problemelor tehnice si evitarea proceselor juridice(astfel salvati importante resurse financiare si de timp). 

Aveti o nelamurire legata de cadastru, carte funciara, evitarea litigiilor cu vecinitatile, stabilirea corecta a limitelor proprietatii sau nu stiti ce acte va sunt necesare sau ce durata de timp exista pentru serviciile oferite de compania noastra?

Vom gasi mereu pentru Dvs. o rezolvare temeinica a situatiei, folosindu-ne de experienta acumulata in decursul a 17 ani in acest domeniu si de colaborarile infiintate de a lungul timpului.

De exemplu, in cazul in care sunteti in situatia de a apela la serviciile de intocmire a unui cadastru pentru un imobil si nu sunteti in tema ce acte sunt necesare, scanati actele pe care le aveti(aici gasiti actele necesare) si le trimiteti pe adresa de email sau puteti completa formularul de contact de mai jos, noi le vom analiza si vom reveni la Dvs. cu lista completa a actelor pe care trebuie sa le prezentati.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0741202515 sau la adresa de mail office@intabularesicadastru.ro. Un membru al echipei noastra va va contacta in 24 de ore.

Numele tau(obligatoriu)

Email-ul tau (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tau