In momentul in care doriti sa vindeti, inchiriati sau instrainati un teren fara constructie, va trebui sa apelati la serviciile de cadastru si intabulare, iar in acest post gasiti informatii referitoare la ce acte sunt necesare pentru realizarea cadastrului si intabularii unui teren fara constructie.

Inainte de toate, va multumim ca apelati la serviciile noastre!

Iata ce acte sunt necesare pentru realizarea cadastrului si a intabularii unui teren, fara constructie:

1. Certificat fiscal pentru Cadastru si Intabulare eliberat de Primarie – Directia Taxe si Impozite (valabil in luna in care se depune dosarul cadastral) – in original.

2. Actele de proprietate ale terenului: titlu de proprietate, contract vanzare-cumparare, certificat de mostenitor, inclusiv actele invocate in acesta- copii legalizate.

3. Actele de identitate ale proprietarului / proprietarilor – copii xerox.

4. Extras de plan parcelar avizat de Primarie (numai in cazul terenurilor extravilane) – in original.

Urmatorul pas dupa ce ati aflat ce acte sunt necesare pentru a solicita serviciile de cadastru si intabulare pentru un teren fara constructie, este sa ne contactati. Pentru mai multe informatii ne puteti suna la numarul de telefon 0741202515 sau ne puteti scrie la adresa de mail office@intabularesicadastru.ro.

Mai nou, ne puteti trimite documentele scanate, completand formularul din partea dreapta a paginii(completati toate campurile si urcati documentele scanate apasand butonul de upload). Prin utilizarea acestei metode puteti economisi timp pretios, din simplul motiv ca se reduce durata intregului proces prin intrarea in posesia actelor mai repede si mai usor.

Echipa noastra va raspunde la solicitarile Dvs. in decursul a 24 de ore.

Nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de Dvs. in orice situatie!

Daca aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui apartament, intrati aici.

In cazul in care aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui teren cu constructie, intrati aici.

Daca sunteti in situatia de a actualiza sau rectifica cadastrul Dvs, aflati aici ce acte sunt necesare.

Acte pentru realizarea cadastrului si intabularii unui teren (fara constructie)
%d blogeri au apreciat: