V-ati decis sa vindeti, inchiriati sau instrainati un teren cu constructie? In acest caz va trebui sa apelati la serviciile de cadastru si intabulare. In acest post veti afla informatii despre ce acte sunt necesare realizarii cadastrului si intabularii unui teren cu constructie.

Mai intai de toate, va multumim ca apelati la serviciile noastre!

Pentru acest pas veti avea nevoie de urmatoarele documente:

1. Certificat fiscal pentru Cadastru si Intabulare eliberat de Primarie – Directia Taxe si Impozite (valabil in luna in care se depune dosarul cadastral) – in original.

2. Actele de proprietate ale terenului: titlu de proprietate, contract vanzare-cumparare, certificat de mostenitor, inclusiv actele invocate in acesta- copii legalizate.

3. Actele de identitate ale proprietarului / proprietarilor – copii xerox.

4. Autorizatia de construire si proces – verbal de receptie la terminarea lucrarilor, sau dupa caz, certificat de atestare a edificarii extinderii constructiei, eliberat de primaria localitatii unde este situat imobilul – copii legalizate.

5. Autorizatia de demolare (numai in cazul in care in actele de proprietate se regaseste o constructie care ulterior a fost demolata) – copie legalizata.

Acum ca ati aflat ce acte sunt necesare pentru a solicita serviciile de cadastru si intabulare pentru un teren cu constructie, nu ezitati sa ne contacati. Pentru mai multe informatii ne puteti suna la numarul de telefon 0741202515 sau ne puteti scrie la adresa de mail office@intabularesicadastru.ro.

Mai nou, ne puteti trimite documentele scanate, completand formularul din partea dreapta a paginii. Folosind aceasta metoda puteti economisi timp.

Echipa noastra va raspunde la solicitarile Dvs. in decursul a 24 de ore.

Nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de Dvs. in orice situatie!

Daca aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui apartament, intrati aici.

In cazul in care aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui teren fara constructie, intrati aici.

Daca sunteti in situatia de a actualiza sau rectifica cadastrul Dvs, aflati aici ce acte sunt necesare.

Va multumim pentru interesul acordat!

Acte necesare realizarii cadastrului si intabularii unui teren (cu constructie)
%d blogeri au apreciat: