Sunteti in situatia in care doriti obtinerea avizului tehnic OCPI si nu stiti ce documentatie este impusa? Nu va faceti griji, suntem aici sa va fim de folos! In acest post veti afla informatii despre ce acte sunt necesare obtinerii avizului tehnic OCPI.

Inainte sa incepem enumerarea actelor necesare, vrem sa va multumim ca apelati la serviciile noastre!

In primul rand, actele pentru aviz tehnic OCPI sunt necesare obtinerii PAC, PUG, PUZ, PUD , a certificatului de urbanism sau numarului postal.

Pentru acest demers veti avea nevoie de:

1. Documentatia cadastrala existenta – copie xerox.

2. Actele de proprietate – copii xerox.

3. Actele de identitate ale proprietarului / proprietarilor (BI / CI / certificat de inregistrare – persoane juridice) – copii xerox.

4. Certificat de urbanism – copie legalizata (doar in cazul avizului tehnic necesar obtinerii PUZ, PUD, PAC).

5. Extras de carte funciara pentru informare (recent) – in original (doar in cazul avizului tehnic necesar obtinerii PAC).

6. Extras de plan cadastral actualizat eliberat de Primarie – in original (doar in cazul avizului tehnic necesar obtinerii PAC).

Urmatorul pas, dupa aflarea informatiilor necesarii aplicarii pentru aviz tehnic OCPI , este sa ne contactati. In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii sau doriti sa aplicati pentru obtinerea avizului tehnic OCPI, echipa noastra va sta la dispozitie la numarul de telefon 0741202515 sau la adresa de mail office@intabularesicadastru.ro.

Mai nou, ne puteti trimite documentele scanate, completand formularul din partea dreapta a paginii si uploadand documentele necesare scanate. Folosind aceasta metoda puteti economisi timp, prin reducerea duratei intregului proces.

Echipa noastra va raspunde la solicitarile Dvs. in decursul a 24 de ore.

Nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de Dvs. in orice situatie!

Daca aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui apartament, intrati aici.

In cazul in care aveti nevoie de informatii legate de actele necesare pentru cadastru si intabularea unui teren fara constructie, intrati aici.

Daca sunteti in situatia de a actualiza sau rectifica cadastrul Dvs, aflati aici ce acte sunt necesare.

Va multumim pentru interesul acordat!

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea avizului tehnic OCPI?
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: